Soffbord med förvaring, behövs det?

Soffbord med någon slags förvaring kan göra stor skillnad för att kunna hålla ordning och reda på bordsskivan. Fjärrkontroller, pennor, godispåsar, tidningar mm kan lätta annars ta överhanden.


Soffbord utan förvaring.

Soffbord utan förvaring är helt enkelt endast en bordsyta som kan nyttjas, således finns ingen stans att stoppa undan prylar och saker.

Soffbord med lådor.
Soffbord med lådor ger möjlighet till smart dold förvaring som också är lättillgänglig när du spenderar tid i soffan. Lådor från båda sidorna är att föredra så det ger ännu mer flexibelt förvarande med enklare möjlighet att ta fram det du snabbt behöver. Lådorna på soffbord finns ofta med metall dragskenor eller infrästa kanter på lådsidan som löper på en regel. Om du har en bred låda med två handtag, tänk på att det kan bli snedbelastning på lådan om du endast drar i ett han handtagen, detta kan om du har otur leda till att metalldragskenorna blir skeva.

Soffbord med underskiva.
Soffbord med underskiva ger bra praktisk öppen förvaring, denna lösning innebär mer dammtorkande jämfört med en sluten lådförvaring.

Soffbord med luckor.
Fåtal soffbord erjuder luckor eller dörrar med dold förvaring, vanligare är lådor.
Fördelen med luckor är att det kan ge ännu mer höjd och volynfövaring inuti soffbordet.

Soffbord med förvaring – Färger.
Soffbord med förvaring finns i många olika färger och det som ligger i tiden och  är gångbart numera är vita och svarta soffbord.

Soffbord med förvaring – Massivt trä.
Soffbord med förvaring tillverkat i massivt trä, exempelvis på trä är furu, shesam, och akacia.